Marisa, INTERVIU EXCLUSIV dupa Marea Finala! Castigatoarea "Bravo, ai stil!" a vorbit despre visul care i s-a indeplinit, despre reactia Adelei, rivala ei, despre Iulia Albu, cel mai imprevizibil dintre jurati!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 aug 2017, 15:23

Finalista a DEZVALUIT si ce isi va achizitiona din cei 100 000 de lei! "Dumnezeu a vrut sa castig eu si astfel am primit sansa unui drum in viata pe picioarele mele"/"Este cel mai imprevizibil jurat, nu stii cand te lauda sau cand da cu tine de pamant, nimeni nu poate sa anticipeze..."

Marisa a acordat un interviu emotionant dupa Marea Finala si chiar daca pentru ea totul pare un vis, castigatoarea sezonului doi "Bravo, ai stil!" a reusit sa isi stapaneasca emotiile si sa vorbeasca despre Marea Finala care i-a schimbat viata.

Marisa, esti castigatoarea celui de-al doilea sezon "Bravo, ai stil!". Ce ai simtit pe scena, in momentul de dinaintea marelui anunt?

Marisa: A fost o seară foarte ciudată pentru că simţeam o emoţie foarte puternică şi în acelaşi timp aveam o linişte totală.

E greu de explicat, practic eram într-o stare de şoc, unde doar realizam ce emoţii am, fără să le simt cu adevărat. Parcă era un vis. Ştiam că indiferent de rezultat, va câştiga cine trebuie să câştige şi indiferent de deznodământ, ştiam că va fi o lecţie de viaţă pentru mine. Dumnezeu a vrut să câştig eu şi astfel am primit şansa unui drum în viaţă pe picioarele mele. Iar Dumnezeu lucrează prin oameni.
Oamenii care m-au votat şi care mi-au transmis dragostea lor. Îţi spun cu toată sinceritatea, îi iubesc din suflet şi i-am simţit enorm în toată această perioadă.


Marisa: Materiale pentru prima mea colecţie! Este foarte uşor să cheltui aceşti bani, de-aia sunt hotărâtă să-i mut într-un cont de economii, să păstrez o mică sumă pentru cheltuieli curente şi atunci când voi avea finalizate toate schiţele, îmi voi cumpăra ce îmi trebuie pentru prima mea colecţie.
Şi poate o mică vacanţă, dar nimic extravagant! Am o grămadă de treabă!


Marisa: În primul rând, să participe! Le garantez, va fi cea mai frumoasă şi mai importantă experienţă de viaţă pentru multe dintre ele. Este un test de rezistenţă, este o şcoală foarte exigentă de estetică, este un test de caracter. Să se aştepte la zile frumoase şi mai puţin frumoase, să se pregătească pentru momente intense.
Vor cunoaşte nişte profesionişti desăvârşiţi la KANAL D, vor lega prietenii şi vor păstra toată viaţa amintirea acestei aventuri senzaţionale! Să nu mai spun că una dintre ele va fi câştigătoarea unui premiu consistent, şansa unei cariere în televiziune, iar cea de-a doua va pleca acasă cu maşinuţa ei. Deci, hai la casting, fetelor!

 

Taguri: