Marisa, extrem de apropiata de fanii ei! Ce le-a propus castigatoarea sezonului doi "Bravo, ai stil!" timp de o zi? Nicio concurenta nu a mai facut asta pana acum!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 ian 2018, 13:27

Marisa stie cum sa isi tina fanii aproape pe care i-a castigat in timpul competitiei "Bravo,ai stil!"

Castigatoarea sezonului doi "Bravo, ai stil!" le-a propus fanilor ei o intalnire la cumparaturi in care ea ii va ajuta sa isi aleaga o tinuta sau o piesa vestimentara. Mai mult, Marisa s-a oferit sa le dea sfaturi cat mai cool in ce priveste alcatuirea unei tinute.

"Voi fi pentru o zi #personalshopper pentru a mea echipă cool-uţă tare! Mergem la cumpărături împreună unde o să vă ajut să vă construiţi nişte ţinute speciale la preţuri cât mai ok, care să vă avantajeze din toată punctele de vedere! Fie că vă voi ajuta să vă alegeţi o ţinută,

o bluză, un pantof. Sunt acolo pentru toţi cei care au nevoie de ajutorul meu! Cu ocazia aceasta ne şi reîntâlnim şi profităm cum trebuie de timpul petrecut împreună! Can’t wait!"

 

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!