Marisa, enervata la culme de tonul si de comentariile rautacioase alte Silviei:"Din cinci cuvinte, patru sunt injurii!"/"Ma bibilea ca pe oul de ciocolata, avea nevoie de sfaturi" Ce au avut cele doua sa isi reproseze?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 feb 2018, 16:44

Pentru Marisa de la "Bravo, ai stil! All Stars" se poate spune ca nu este cea mai buna zi pentru ca, inca de la defilare, concurenta s-a aratat nemultumita.

Mai intai, tanara a reprosat faptul ca i s-a gresit melodia aleasa pentru defilare, motiv pentru care a venit desculta. Apoi nemultumirile Marisei au continuat atunci cand Silvia a fost solicitata sa-i comenteze tinuta.

“Ilinca, vreau sa mi se puna melodia mea (pentru defilare – n.r.). (…) Pantofii ii luam ulterior, dar mi s-a stricat momentul din cauza melodiei”, a reprosat Marisa. Marisa de la "Bravo, ai stil! All Stars", nemultumita ca i s-a gresit muzica de defilare

Desi Ilinca i-a explicat concurentei ca nu s-a petrecut nicio greseala in ceea ce priveste muzica de

defilare, Marisa a ramas nemultumita. Silvia a fost cea care a accentuat “starea” concurentei, atunci cand i-a comentat tinuta. “Aceeasi Marie cu aceeasi palarie! (…) Esti foarte frumoasa, esti superba, ai o tinuta iesita din comun!”, spune Silvia, cu tenta ironica, la adresa contracandidatei sale.

 

 

Taguri: