Marisa, DEZVALUIRE despre cum si-a dat seama ca va fi CASTIGATOARE! Mama ei a CONFIRMAT acelasi lucru la cateva minute dupa ce a fost incoronata "Cea mai stilata femeie din Romania!" Finalista a tremurat de emotie in timpul PRIMULUI INTERVIU dupa MAREA F

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 31 iul 2017, 12:51

Marisa a fost desemnata castigatoarea celui de-al doilea sezon "Bravo, ai stil!" si a povestit echipei Stirilor Kanal D ca, in urma cu mult timp a visat acest lucru.

Tremurand din toate incheieturile,dar fericita si foarte zambitoare, Marisa a povestit exact cum si-a dat seama ca va castiga, insa acest lucru l-a spus dupa ce marea ei dorinta i s-a indeplinit: "Am visat asta acum mult timp si am facut si eu cum a facut Silvia in primul sezon. Am notat intr-un carnetel, iar la final am scris ce imi doresc.Se spune ca atunci cand notezi chiar se intampla.

Am tinut minte asta din interviul Silviei si am facut-o si eu. Nu pot sa mai plang la cat de mult am plans in aceasta emisiune. Tremur, am emotii, dar nu mai pot plange. Si credeti-ma, chiar ma pricep sa fiu prezentatoare!"

"Am stiut de cand a venit la casting, de la penultima preselectie de casting, am visat ca va ajunge in Finala, iar acum trei zile am visat ca va fi castigatoarea!", a declarat mama Marisei.

 

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!