Marisa, castigatoarea "Bravo, ai stil!", sezonul doi, iubeste din nou? Uite ce cuvinte frumoase si misterioase a postat ea pe o retea de socializare

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 aug 2017, 13:37

Se pare ca Marisei ii merg lucrurile pe toate planurile, avand in vedere ca ii surade norocul de cand e castigatoarea show-ului de stil.

Daca in ce priveste partea profesionala este pe culmile gloriei si munceste din plin pentru asta, se pare ca nici pe plans sentimental, Marisa nu o duce asa rau. Dupa o perioada cand a suferit enorm si acest lucru s-a vazut si in editiile "Bravo, ai stil!", a iesit si soarele pe strada Marisei. Pasajele de iubire desprinse din carti de pe o retea de socializare sunt pline de subinteles si extrem de misterioase.

"Ea, era pentru el conţinutul, iar el, era pentru ea conturul. Se putea spune că împreună formau un întreg."

 

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

"I-a spus că o iubeşte cu toate toanele ei, cu smiorcăiala răsfăţată şi cu bipolaritatea ei ciclică.

I-a spus că este sufletul lui pereche, inclusiv la soiul de nebuneală haotică şi instabilă care o caracteriza." În fond, ea conţinea esenţa.
 

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!