Marisa, Beatrice si Alina, propuse pentru eliminare! Cine este cea care a parasit competitia "Bravo, ai stil! All Stars"

Webeditor: Bogdan Mihai
Actualizat: 10 iun 2018, 16:32

O editie spectaculoasa, emotionanta si extrema de intensa, asa s-ar putea define semifinala “Bravo, ai stil! All Stars”.

Pentru ca nu a respectat tema pe care si-a ales-o in Gala, Marisa a fost dur sanctionata de membrii juriului.
“Esti singura concurenta din cele patru sezoane de “Bravo, ai stil!” care face asta, ceea ce ai facut tu astazi (…) Pentru o melodie tu nu faci tema? Tu nu poti sa dai dovada de atata lipsa de respect fata de echipa emisiunii, de formatul show-ului… de aceasta emisiune! (…) Ai ales acest moment <5% din viata mea (momentul Marisei – n.r.)>,

pentru fâsâială asta pe care ne-ai prezentat-o in platou? A fost o fâsâială, si tinuta la fel! Este cel mai slab moment din seara aceasta si ai cea mai slaba tinuta din aceasta seara!”, spune Raluca Badulescu, facand referire la faptul ca Marisa nu a respectat tema si indicatiile din Gala.

La momentul nominalizarilor, Marisa a fost prima concurenta propusa spre eliminare, in urma notelor obtinute la jurizare, tanara obtinand cel mai mic punctaj, 7 puncte, dupa care au urmat Beatrice si Alina,  celelalte doua concurente nominalizate de catre colegele de competitie.


In urma voturilor publicului, Beatrice a fost cea care si-a luat adio de la competitia “Bravo, ai stil! All Stars”, tanara obtinand 4,7% din voturile telespectatorilor.

Nu ratati ultimele editii “Bravo, ai stil! All Stars”, de saptamana viitoare, de luni pana vineri, de la ora 16:30.

Marea finala in direct, editie cu totul speciala, atunci cand vom afla cine va fi castigatoarea marelui premiu “Bravo, ai stil! All Stars”, va avea loc sambata, 16 iunie, de la ora 22:00.

Citeste si: Stefan de la Exatlon, alaturi de una dintre cele mai sexy concurente de la "Bravo, ai stil! All Stars"! Iata cum au fost surprinsi cei doi, la un eveniment monden!

 

Taguri: