Marisa a facut ANUNTUL inainte de Marea Finala "Bravo, ai stil! All Stars": "Oricare ar fi finalul..." Ce a dezvaluit concurenta

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 16 iun 2018, 15:40

Finala "Bravo, ai stil! All Stars" se apropie cu pasi repezi iar emotiile cresc cu fiecare minut ce trece.

Inainte de a pasi pe scena Marisa a tinut sa le adreseze un mesaj si o promisiune fanilor.

Iata ce a postat pe contul ei de Instagram:

"Am foarte mari emotii. De-as putea sa va multumesc parte in parte, as face-o. Dar nu stiu cum... Mesajele curg de la minut la minut. Va simt si pe voi emotionati.. Aceasta seara va fi una decisiva parcursului meu in aceasta calatorie.

Am trecut prin momente cum rar mi-a fost dat sa vad, sa simt.. si sa traiesc. Am invatat. 

"Am cazut, m-am ridicat si am mers mai departe. Sunteti multi.. toti cei care imi cititi acum, aceasta postare. Din diverse locuri ale tarii si de peste meleaguri. Pentru voi, scriu! Pentru toti cei care au crezut in mine, m-au felicitat, m-au certat, dar care nu au uitat sa ma iubeasca pana la capat.

Cuvintele sunt de prisos in astfel de momente.

"Si mi le gasesc greu... pentru ca sunt mult prea multe emotii si sentimente care nu pot fi explicitate in spatele a trei propozitii. Va iubesc sincer. Iar fara voi, viata mea nu ar fi nimic din ceea ce este.

"Pentru ca da, aceasta competitie mi-a oferit prilejul de a-mi schimba viata iar voi, ati putut sa concretizati in real acest prilej.

Promit ca dupa aceasta competitie, oricare ar fi finalul ei, sa continu MARISA PALOMA- LIVE TOUR in toate orasele tarii. 

"Oricare ar fi finalul, pentru mine, veti ramane cei care au contribuit la realizarea visului meu. Si pentru asta nu am sa va uit niciodata", a scris Marisa pe contul ei de Instagram.

 

Taguri: