Marisa a dezvaluit DRAMA prin care a trecut! Nimeni nu a stiut asta pana acum, uite de ce s-a comportat atat de ciudat in unele editii

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 25 iul 2017, 09:58

Cu cateva zile inainte de marea finala "Bravo, ai stil!" Marisa a postat pe contul ei de Instagram un mesaj emotionant, in care a dezvaluit mai multe lucruri.

Ea a recunoscut ca in unele editii s-a comportat ciudat si ca a fost de multe ori insensibila si cu cei apropiati. Motivul? La inceputul show-ului a rupt legatura cu o persoana foarte apropiata ei.

Marisa a mai recunoscut ca acest concurs a maturizat-o foarte mult si ca a fost o adevarata lectie de viata pentru ea. Iata intregul mesaj:

"Privesc cerul şi mă gândesc la multitudinea de subiecte la care m-aş putea gândi..

Această competiţie încă este neterminată. O simt atât de aproape. Aşteptam de mult momentul acesta. Momentul în care nu mai trebuie să aştept ceva...

"Cărţile sunt deja făcute. De acolo de sus. Şi simt cum acel ceva, sau cineva mă protejează. Niciodată nu m-am înşelat din această privinţă. Şi asta nu înseamnă neapărat premiul cel mare. Înseamnă să te simţi cu adevărat câştigată.. În fond... toate lucrurile se duc, toate trec...

dar stima de sine şi sentimentul de învingătoare, le păstrezi în suflet. Iar cu sufletul mergi chiar şi acolo unde nu ţi-ai fi dorit niciodată să mergi.

"Scriu... ce simt. Eventual trec de la un subiect la altul. Fac asta des. Scriu, pentru mine. Astăzi, acum, nu o fac pentru nimeni altcineva. Lumea e multă.. oamenii nu pot spune că sunt puţini. Sunt mulţi şi ei. Iar eu cred că am ajuns atât la sufletele care s-au regăsit în mine cât şi la cele care mai aruncă din când în când câte o "vorbă" doar de dragul de

a susţine o altă concurentă.

"Mă simt câştigată. Şi nu-mi poate fura nimeni acest sentiment. Nici măcar eu. S-a întipărit în locul în care credeam că nu o să mai întipăresc, lipesc sau pun, orice altceva. La un moment dat am fost chiar insensibilă.

"Undeva pe la începutul acestei emisiuni. Cred ca şi ruptura de o persoană dragă mie m-a făcut să ajung în punctul acela.

Dar am trecut peste. Această emisiune pentru mine chiar a fost o lecţie de viaţă. Sunt mai sensibilă decât un animal care iubeşte în profunzime... simt şi presimt. Aşa cum vă simt pe voi aproape de mine şi aşa cum presimt şi că va fi bine orice s-ar întâmpla.

"Revenind la cer... ce pot să mai cer cu o asemenea privelişte? Intr-o asemenea rochie care mă face să mă simt ca o explozie primordială.

Apropo de asta.. cineva, cineva drag, acum puţin timp, mi-a spus asta. Că miros a explozie primordială. Am să port această rochie, mâine, la filmări. Presimt că-mi va aduce noroc.

"Deşi oricum, mă simt norocoasă de fel..Revenind din nou, la cer! Vă cer din toată inima să votaţi concurenta favorită! Concurenta pe care o doriţi să o revedeţi peste puţin timp la tv! Va fi fascinant! Vă iubesc! #2la1206", a scris Marisa.

 

 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

 

Taguri: