Marisa a crezut ca va da lovitura, dar a fost DESFIINTATA din cauza felului in care s-a prezentat! Juratii au luat foc, uite ce critici dure i-au adresat

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 23 iul 2017, 00:11

In aceasta Gala Marisa a crezut ca ii va da pe spate pe toti cu tinuta pe care a pregatit-o pentru semifinala "Bravo, ai stil".

In aceasta Gala Marisa a crezut ca ii va da pe spate pe toti cu tinuta pe care a pregatit-o pentru semifinala "Bravo, ai stil".

Nu a fost insa deloc asa! Concurenta a purtat un kimono negru si un body care i-au pus pe jar pe jurati. Raluca Badulescu nu s-a putut abtine si i-a spus ca este cea mai mare dezamagire pe care a trait-o in acest concurs pana in prezent.

"Tu te-ai gandit vreo secunda la faptul ca poate si noi suntem sensibili? Asa, in general la bataia de joc, la faptul ca ai desconsiderat in totalitate tema, la faptul ca ne-ai luat peste picior, la faptul ca ai minimizat eforturile tuturor celorlalte colege ale tale, care s-au chinuit sa imprumute aripi, sa si le faca pe comanda? Tu vii in semifinala cu un kimono? In semifinala tu asa te prezinti?", a spus Raluca Badulescu.

Nici Maurice Munteanu nu s-a putut abtine:

"Tu le-ai spus pe rand concurentelor ca tinutele lor nu se potrivesc in aceasta tematica. Daca tinutele lor nu se potrivesc, de ce crezi ca se potriveste tinuta ta? Marisa, tu intelegi foarte bine ce iti spunem si joci un rol al nevinovatei, al inocentei!".

Iata ce au avut de spus ceilalti jurati si ce note a primit Marisa:

 

Taguri: