Maine seara, prima Gala a celui de-al treilea sezon „Bravo, ai stil!”

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 01 sep 2017, 15:43

Juratii au asteptari mari de la concurente si sunt hotarati sa nu ierte lipsa de inspiratie.

Concurentele „Bravo, ai stil!” vor avea parte maine seara, de la 21:45, de prima lor Gala. Emotiile sunt uriase si pregatirile pe masura acestor trairi extraordinare.

Dupa o saptamana in care le-au cunoscut pe fete si le-au evaluat potentialul, juratii au asteptari mari in aceasta seara de la competitoarele celui de-al treilea sezon.

Tema Galei, „Sfarsit de vara”, pare, cel putin la prima vedere, una care sa le permita concurentelor sa se desfasoare nestingherit si sa ii uimeasca pe jurati.

Asteptarile acestora sunt uriase si niciunul dintre ei nu pare dispus sa inchida ochii la nepasare, gafe sau lipsa de inspiratie.

„Avem asteptari foarte mari de la concurentele acestui sezon, pentru ca ele deja stiu ce inseamna aceste Gale, au urmarit sezoanele precedente. Este prima lor gala si ar fi bine sa ne uimeasca!”, a spus Raluca Badulescu.

„Sfarsit de vara, seara, costum de baie, glam, rochie transparenta, cele mai inalte tocuri pe care le ai in dulap si un clutch mic, negru si ai rezolvat problema”, a adaugat Razvan Ciobanu ingredientele

cu care oricare dintre concurente ar putea sa faca o impresie foarte buna in Gala.

„Eu sunt tare curios sa aflu ce vor intelege concurentele printr-o prima Gala...”, a completat Maurice de la inaltimea pupitrului Juratilor.

In ceea ce o priveste pe Iulia Albu, aceasta le-a urat concurentelor succes in stilu-i muscator: „Sa speram ca aceasta prima Gala nu va fi si ultima pentru niciuna dintre ele”.

Cum si daca ii vor cuceri concurentele pe jurati in aceasta noua incercare din evolutia lor la „Bravo, ai stil!” veti afla urmarind maine seara, de la ora 21:45, la Kanal D, prima Gala a celui de-al treilea sezon al emisiunii devenita un adevarat fenomen in Romania.

 

Taguri: