Maine seara, in prima Gala “Bravo, ai stil! All Stars”, telespectatorii vor vibra in ritm de salsa, alaturi de cele 11 concurente

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 26 ian 2018, 12:44

Maine seara, in Gala celui mai iubit show de fashion din Romania, “Bravo, ai stil! All Stars”, se anunta un grandios festival de salsa pentru cele 11 concurente care isi disputa titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Imediat dupa “Exatlon”, de la 23:15, la Kanal D se va da startul distractiei primei Gale a celui mai fierbinte sezon “Bravo, ai stil! All Stars”.

Tinutele vestimentare glamour ale fetelor, atent lucrate, viu colorate, cu paiete si broderii, in concordanta cu tematica serii – Salsa party- vor lua ochii celor trei barbati din “brigada sexi” a emisiunii – Alex Velea, Victor Slav si Bogdan Vladau.

Frumusetea dansului in platou se completeaza cu vestimentatiile versatile ale concurentelor, tematica propusa de jurati maine seara le va pune in valoare fetelor puterea de a improviza si versatilitatea in alegerea momentelor pe ritmuri de salsa. 

   

“Este prima Gala, intr-o noua formula, unde cu totii avem pretentii foarte mari de la concurente”, spune Catalin Botezatu.

Daca unele dintre aspirantele la marele titlu ii vor impresiona la maximum pe jurati, altele vor da gres total in aceasta seara de Gala. Unul dintre cele mai incintante si vibrante momente din Gala este oferit de Larisa care paseste in platou pe ritmurile celebrei trupe latino din Romania, “Mandinga”. Si piñata (n.r. un obiect suspendat ce contine surprize, bomboane) este nelipsita de la aceasta petrecere salsa, iar momentul culminant, cand cei trei baieti din brigada sexi trebuie sa sparga obiectul care contine surprize, va face deliciul celor prezenti in platou.

Nu ratati o seara memorabila a show-ului „Bravo, ai stil! All stars” difuzata maine seara, la ora 23:15, numai la Kanal D!

 

Taguri: