Maine seara, de la ora 22:00, marea finala “Bravo, ai stil!” Andreea, Adela si Marisa dau ultima batalie stilistica in fata juratilor si telespectatorilor

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 28 iul 2017, 12:18

Dupa luni intregi de competitie acerba, tensiune si nervi intinsi la maximum, rivalitati si aliante, maine seara, de la ora 22:00, telespectatorii vor fi martorii momentului care va decide castigatoarea celui de-al doilea sezon “Bravo, ai stil!”.

Miza este mare pentru cea care se va clasa pe primul loc in urma voturilor celor de acasa – aceasta va primi sansa unei cariere in televiziune, la Kanal D si suma de 100.000 de lei. Concurenta clasata pe locul secund care va intra in posesia unui autoturism de mii de euro.

Andreea, Adela si Marisa vor da ultima batalie ce le poate schimba radical viata chiar in fata telespectatorilor, pe platoul emisiunii “Bravo, ai stil!”, moment ce va fi difuzat in direct, maine seara.

Incepand cu ora 22:00, cele trei candidate la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania vor avea ultima reprezentatie in fata celor avizati si vor incerca sa demonstreze cu ultimele arme stilistice ca merita sa isi adjudece acest titlu.

Cei aflati in fata micilor ecrane vor putea urmari un show extraordinar, tinute spectaculoase  si extravagante, dar si defilari demne de podiumurile Caselor de Moda de prestigiu.

Emotie, adrenalina, tensiune, agonie si extaz, sunt doar cateva dintre starile prin care vor trece cele trei finaliste, aflate la doar cateva ore inaintea clipei care le va schimba radical cursul vietii.

Inaintea marelui anunt, telespectatorii vor avea inca un motiv de departajare a finalistelor – acestea vor da probele de prezentator TV si vor incerca sa demonstreze ca au abilitatile necesare pentru a urma o astfel de cariera.

Cele trei fete se vor afla la pupitrul Stirilor vor prezenta subiecte de breaking news; Marisa va trata un subiect controversat – Marisa Paloma a intarziat inclusiv la propria-i nastere, Andreea va investiga speculatiile conform carora Silvia Popescu si Cristina-Mihaela au o relatie ascunsa de prietenie, iar Adela va prezenta un material cu martori cheie in “scandalul designerilor”. 

Sambata aceasta, 29 iulie, de la ora 22:00, nu ratati marea finala a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D! Voturile telespectatorilor si desemnarea castigatoarei primului sezon “Bravo, ai stil!” vor putea

fi urmarite in direct, in Gala de sambata seara. 

 

Taguri: