"Ma sperie machiajul, ai ceva de Chuky, ma, ma, ma...dar ce ne face cum acesta vesta si cu acel pantalonas" Maurice, circumspect in ce priveste styling-ul Marisei!

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Silviu Bunea
Actualizat: 08 apr 2018, 23:58

Tinuta Marisei nu a fost deloc pe gustul lui Maurice si nici machiajul.

Desi a avut si critici destul de multe la adresa tinutei, Marisa s-a ales totusi cu note de patru si cinci din partea juratilor. Cel mai dezamagit a fost Maurice Munteanu care i-a criticat atat machiajul cat si lipsa de inspiratie in ce priveste styling-ul:"Te-ai imbracat ca in Bucovina si vorbesti ca in Maramures. Ai un machiaj atat de frumos ca nu ma pot uita la tine. De fapt, nu imi place machiajul, ai ceva de Chuky...Te

uiti cu banuiala la mine. Ce ne facem cu acest pantalonas tern!"

"Saracu Cristi, tu l-ai imbracat, nu? Pot sa vad ce ai in picioare? Bine, Marisa." a completat Iulia Albu.

"Daca Alba a spus bine, eu o sa spun ca ai avut un moment frumos datorita acestor copii. Imi place fota, bluza si machiajul. Si chiar daca nu esti de Gala, mie  imi place faptul ca ai dus in zona aia de postav!", i-a spus concurentei si Botezatu.

 

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!