Lovitura sub centura pentru Marisa. Juratii au penalizat-o grav pentru atitudine dupa ce nu a respectat sub nicio forma tema Galei. In hohote de plans, Marisa a protestat contestand decizia juratilor, chiar jignindu-i. Raluca Badulescu nu a mai rabdat!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 15 apr 2018, 09:41

Dupa ce aproape toti juratii i-au spus ca nu a respectat tema, ea neinterpretand un musical si pe deasupra a si zgaraiat cu vocea urechile juratilor, Marisei i s-a parut decizia lor total nedreapta, dand-o exemplu pe Silvia.

“Eu nu te-am auzit pana acum cantand si nici nu cred ca voi mai vrea sa te aud de acum inainte pentru ca nu ti se potriveste. Ne-ai zgariat urechile … suntem toti (membrii juriului – n.r.) siderati. Vreau sa reiei momentul artistic repede, pe pozitiv”, i-a spus juratul Catalin Botezatu Marisei, spre surprinderea acesteia.

"Care e musicalul? NU ai respectat tema..." a spus Maurice Munteanu.

"Eu ti-am dat tot timpul note mari si te voi sustine mereu. Silvia a avut o reinterpretare. Pe costum avea o reintrpretare a unei fote, a spus Botezatu.

"Noi sunteti retarzi si suntem degeaba la masa asta. Tu ne certi pe noi, noi credem ca vom ajungem la niste discutii mari. Vi s-a urcat la cap. E valabil pentru toate. Nu cred ca mai vedeti doua stelute pe saptamana daca ridicam stacheta.

" a spus Raluca extrem de nervoasa.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!