Legatura dintre celebra Lady Gaga si Boghi de la "Bravo, ai stil! All Stars"! Habar nu aveai acest detaliu despre cel care le mai da cateun pont concurentelor din competitie in Atelier!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 iun 2018, 13:06

Bogdan Mogos, pe numele lui adevarat, este un tanar designer foarte talentat. A studiat designul vestimentar la Londra si apoi in Danemarca, la aceeaşi universitate absolvită de Alexander McQueen sau John Galliano.

Despre aceasta experienta printre straini, Bogdan isi aduce aminte cu nostalgie si nu datorita faptului ca ii lipseste acea viata din afara, ci din contra, gandul ii era tot la ceea ce se intampla in tara.

 

A post shared by (@boghimoghi) on


Dupa ce si-a prezentat o colectie care a starnit rumoare atat in tara cat si in afara, se pare ca Lady

Gaga a fost impresionata de una din piesele create de Boghi, mai precis o jacheta, pe care a decis sa o cumpere imediat.

 


Bogdan a mai dezvaluit ca nu va crea niciodata o piesa care sa semene cu alta, deoarece isi doreste ca toate produsele sa fie unicat pentru ca, de fapt in asta consta arta, iar tipul modest si foarte putin vorbaret pe care il mai puteti vedea inca la "Bravo, ai stil! All Stars" este un artist.

 

Taguri: