Larisa, tinuta foarte propusa pentru o intalnire, insa Catalin Botezatu, extrem de critic la adresa ei:"Aspectul de puppy asa in fata, iti mai lipsea funda de catelus, iar cand pui un body, trebuie sa ai si ce sa pui in el"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 feb 2018, 17:17

"Din punctul meu de vedere, nu arati bine astazi!", a fost concluzia lui Botezatu la adresa Larisei.

Raluca Badulescu nu a spus "nu" tinutei purtate de Larisa chiar daca este foarte propusa pentru iesirea la intalnire cu iubitul pe o zi geroasa la New York, insa Catalin Botezatu nu a admirat deloc intentia stilistica a concurentei si i-a s spus ca in primul rand motul din cap arata ca a unui catelus care are fundita, iar body-ul necesita niste dotari...Concluzia designerului a fost cat se poate de clara in ce o priveste pe Larisa in ciuda faptului ca frumoasa concurenta a incercat sa motiveze cu tot soiul de argumente.

"Eu as fi pus ceva rosu si ar fi fost suficient. Nu imi place ce ai facut cu piesele. Daca inchideai cojocul si puneai o centura, mai era. Nu imi place ce ai facut cu acest cojoc, Larisa, adica ce ai pe dedesubt. Combinatia este lesinata, nu au forta stilistica, a spus si Maurice.

 

 

Taguri: