Larisa si Otilia, in faza eliminarii! Cine a ramas in competitia "All Stars" si cine a plecat?

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 22 apr 2018, 08:38

O seara plina de suspans si neprevazut, asa s-a definit seara de astazi in care a avut loc de Gala “Latino Party”.

Dupa prestatia concurentelor pe scena “Bravo, ai stil! All Stars”, din cadrul Galei “Latino Party”, a venit randul nominalizarilor, aceasta editie fiind una eliminatorie.

 

In urma punctajului obtinut din partea juratilor si, in urma departajarii care a avut loc intre primele doua concurente situate pe primul loc, Denisa si Marisa, cea de-a doua a reusit sa treaca in fruntea clasamentului, acumuland 21 de puncte.

La un punct diferenta s-a situat Denisa, cu 20 de puncte, si Iuliana a acumulat 16 puncte. Marisa este cea care va ocupa fotoliul imunitatii, devenind protejata, pe intreg parcursul saptamanii viitoare, dar si in urmatoarea Gala.

 

Ultima clasata, in urma jurizarii este Otilia, iar concurenta care va avea cele mai multe propuneri pentru eliminare, venite din partea colegelor de competitie, este Larisa.

 

Cea care castiga lupta eliminarilor este Otilia, telespectatorii acordandu-i 1,59% din voturi, iar Larisa este concurenta care va parasi competitia “Bravo, ai stil! All Stars”, obtinand 1,54% din voturile telespectatorilor.

 

Cea mai votata si mai iubita concurenta, in aceasta saptamana, de la “Bravo, ai stil! All Stars”, este Silvia, cu 29,8%, punctaj obtinut in urma voturilor telespectatorilor.

 

Nu ratati cea mai tare competitie de fashion, “Bravo, ai stil! All Stars”, de luni pana vineri, de la ora 16:30, si sambata, Gala saptamanii, difuzata de la ora 23:15, imediat dupa Exatlon.

 

 

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.