Larisa, certata dur de jurati:"Vom ajunge sa ne dam in cap peste o saptamana? Sunt foarte multe tinere care va iau ca model" Larisa, revoltata ca nu a primit stelute, a iesit din platou plangand:"Nu e corect, nu mai stau in acest concurs"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 apr 2018, 17:11

Larisa este prima concurenta care va starni furia membrilor juriului, deoarece tanara nu are o atitudine nepotrivita fata de colega ei Denisa, atunci cand aceasta ii comenteaza tinuta. Denisa insinueaza ca Larisa este repetitiva, abordand prea des anumite estetici.
“Daca imi spune ca trei tinute au fost la fel saptamana aceasta, mi se pare ca are problema si trebuie sa mearga la oftalmolog. Inseamna ca are nevoie de ochelari”, spune Larisa.

“Mi se pare absurd sa stau sa ma jigneasca Larisa, pentru faptul ca i-am spus parerea despre tinuta”, este comentariul Denisei.
Desi Ilinca Vandici le-a atras atentia tuturor concurentelor, in ceea ce priveste comportamentul inadecvat pe care-l manifesta una fata de cealalta, Larisa a continuat, si in fata membrilor juriului, sa faca remarci nepotrivite la adresa Denisei, lucru care a costat-o scump, juratii sanctionand-o aspru.

“Ati <escaladat> foarte mult cu discutiile si cu vocabularul in emisiunea asta …. Unde o sa ajungem? (…) Vom ajunge sa ne dam in cap peste o saptamana? Sunteti la televizor, in fata a milioane de oameni care va privesc! Sunt foarte multe tinere care va iau ca model. Ce model impuneti voi avand comportamentul asta? Nimeni nu merita jigniri!”, a spus jurata Raluca Badulescu.

 

Taguri: