La multi ani, Romania! “Bravo, ai stil!”, pe romaneste! O editie speciala a celui mai iubit show de fashion din tara va fi difuzata astazi, de la ora 16:30

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 01 dec 2017, 09:34

Editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata incepand cu ora 16:30, la Kanal D va fi una cu totul si cu totul speciala, un show de sarbatoare, cu multe surprize pentru concurente, dar si pentru cei din fata micilor ecrane.

O masa plina cu bunatati traditionale romanesti a ocupat platoul “Bravo, ai stil!”, de la carnati, branza, sunca, sorici, mamaliga si pana la vestitul usturoi.

Cele sase concurente ramase in competitia care le poate schimba viata vor defila pe muzica populara romaneasca si vor purta tinute vestimentare traditionale reintrepretate sau haine cu motive populare din diferite zone ale tarii.

“La multi ani, Romania! La multi ani, romani din toate colturile lumii! Cum puteam sa petrecem aceasta zi speciala, daca nu impreuna cu mult stil si voi buna?!”, spune Ilinca Vandici.

Atmosfera va fi incalzita si Vasilica Ceterasu ii va ridica in picioare pe juratii emisiunii, dar si pe concurente, pe acorduri de vioara din tara Maramuresului.

Nu ratati o editie speciala de 1 Decembrie a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: