La mulţi ani, Raluca Bădulescu! Vedeta a povestit ce surprize placute i-a oferit viata de-a lungul anilor!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 oct 2017, 15:56

Raluca Badulescu, una dintre cele mai extravagante si apreciate vedete din Romania, isi aniverseaza astazi ziua de nastere, chiar in mijlocul echipei de la “Bravo, ai stil!”.

Astazi, totul este despre ea, un trendsetter pe piata fashionului, supranumita de colegi “Regina regeasca”, cea care nu cunoaste limite atunci cand vorbeste cu pasiune despre lucrurile care o bucura.

“Niciodata nu dau o petrecere de ziua mea, nu obisnuiesc asta. Dar anul trecut, a fost prima petrecere cu care m-a surprins echipa <Bravo, ai stil!>, chiar aici, pe platoul emisiunii. A fost o surpriza atat de frumoasa, si m-a bucurat enorm sa vad ca sunt atat de iubita si apreciata”, a spus Raluca Badulescu.
 
Mai mult, Raluca Badulescu a povestit emotionata ca familia este cel mai important lucru din viata ei si ca viata i-a facut pana la aceasta varsta trei mari “cadouri” de nepretuit – fiul ei, Alex, sotul, si proiectul de succes “Bravo, ai stil!”.

Si in acest an, colegii nu s-au dezis si au surprins-o cu o petrecere surpriza chiar pe platoul emisiunii de la Kanal D, cea mai energica vedeta dintre juratii “Bravo, ai stil!” fiind coplesita pana la lacrimi de emotii.
 
“M-ati facut sa plang de fericire!  M-ati emotionat cumplit, nu am cuvinte sa va multumesc pentru ca imi sunteti alaturi”, a spus Ralucca Badulescu, vizibil coplesita.





 

 

Taguri: