L-a luat cu transpiratii! Ramona, concurenta de la “Bravo, ai stil!”, l-a “tamponat” pe Bogdan Vladau! Momentul, in Gala de sambata, de la 22.00, la Kanal D

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 06 oct 2017, 09:59

Gala de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, se lasa cu povesti interesante din partea aspirantelor la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Cei trei barbati prezenti in fiecare Gala a emisiunii, Victor Slav, Bogdan Vladau si Jorge, nu vor scapa basma curata in aceasta editie. Ramona i-a pus “gand rau” unuia dintre ei.

 Tanara il provoaca pe Bogdan Vladau sa ia parte la povestea care ii sustine outfitul – prima intalnire romantica, in oras. Zis si facut, barbatul se conformeaza imediat si vine langa fata, pentru “a intra” in poveste.


“Va rog sa ii dati un servetel lui Bogdan pentru ca a transpirat de emotie”, spune amuzat Jorge.
“Stiu ca am efectul acesta asupra barbatilor!”, intervine Ramona, inainte de a-i sterge grijulie sudoarea fruntii “partenerului” ei de intalnire.


Intregul moment si o serie de alte intamplari inedite veti putea urmari in Gala de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, numai la Kanal D!

 

Taguri: