Juratii, uimiti total de Iuliana! Ce face concurenta in editia "Bravo, ai stil! All Stars" de astazi, de la ora 16:30, la Kanal D

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 11 iun 2018, 09:49

Mai intensa ca niciodata, batalia stilului se apropie de final! Au mai ramas doar cinci zile pana la marea finala “Bravo, ai stil! All Stars” iar lupta dintre concurente este departe de a se fi incheiat.

Din contra, competitia dintre concurente este si mai indarjita, acestea vrand sa abtina admiratia juratilor si publicului, deopotriva. 

Cele mai spectaculoase defilari sunt pe cale sa inceapa iar Iuliana este concurenta care sparge “gheata” din aceasta prima editie a ultimei saptamani de competitie.

“In Gala (face referire la semifinala – n.r.) in care ai fost <papusa>, si astazi esti <matusa> … este o diferenta! Eu ma asteptam ca saptamana aceasta sa ma bombardezi cu niste tinute de sa cad din picioare … sa ma topesc!”, este parerea Silviei, atunci cand i s-a solicitat parerea, in

ceea ce priveste outfit-ul Iulianei.

In fata juratilor, Iuliana se arata optimista si increzatoare in styling-ul propus, chiar daca contracandidatele ei nu prea i-au apreciat tinuta. 

“Dupa o Gala spectaculoasa pe care am asteptat-o tot sezonul, (…) pot spune ca momentul tau mi s-a parut a fi cel mai bun. Mi s-a parut cel mai frumos numar, cel mai plin de emotie, de incarcatura, de personaje, de culoare (…) … de tot ce vrei.

Insa, e luni si … te-ai <dezumflat>!”, este parerea lui Catalin Botezatu in ceea ce priveste styling-ul Iulianei.

Cum s-au prezentat celelalte concurentele si ce calificative au primit acestea din partea juratilor aflati astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”. 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!