Juratii, impresionati la maxim de momentul si mesajul Silviei! Tinuta nu a fost insa tocmai pe masura asteptarilor! Ce note a primit concurenta in semifinala "Bravo, ai stil! All Stars"

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 iun 2018, 23:08

Juratii au fost impresionati de momentul si de ideea Silviei, insa tinuta prezentata de aceasta in semifinala nu a fost tocmai la inaltimea asteptarilor lor.

"Mi-a placut momentul, mi-a placut agitatia din platou, in schimb cred ca ai fi putut sa faci un pic mai mult la tinuta. Pelerina alba imi place, mai cu seama ca are si niste mesaje. Nu prea se potriveste cu sandalele. Si acestei rochii... ii lipseste ceva", a spus Maurice Munteanu.

"Imi place oarecum ideea cu manifest, dar in schimb nu imi place deloc acea capa, nu imi place ca ai scris cu un marker pe ea, nu imi place ca nu are acele mesaje imprimate.

Apreciez incercarea ta de a veni aproape intr-o vesta. Eu credeam ca o sa faci un alt moment, care era mult mai bun", a spus Iulia Albu.

Iata ce note a primit Silvia:

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.