Juratii "Bravo, ai stil!", invitati la un eveniment luxury in Slovenia! Ce au facut Raluca Badulescu si Catalin Botezatu in Ljubljana

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 18 feb 2018, 16:31

Evenimentul s-a desfasurat in Ljubljana, intr-un cadru restrans!

Se apropie vremea ochelarilor de soare iar marii designeri internationali au dat startul evenimentelor de promovare a noilor modele. Doi dintre cei mai respectati specialisti in domeniu modei si al stilului din Romania, Catalin  Botezatu si Raluca Badulescu, au fost invitati tocmai in Slovenia la un astfel de eveniment.

Tendintele in materie de ochelari de soare pentru anul acesta propuse de faimosele brand-uri de lux sunt: de tip masca (supradimensionati), cat eye anii ‘70, cu cristale si perle, precum si ochelarii rotunzi!

 

Faimoasele colectii vor fi disponibile in magazinele autorizate din Romania incepand cu luna Martie!

 

 

 

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!