Juratii au un soc in editia de astazi! Cine este concurenta care a indraznit sa apara asa in emisiune

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 iun 2018, 09:52

O noua editie despre stil si eleganta incepe astazi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Doar doua editii ne mai despart de semifinala celui mai indragit show de fashion, din Romania, care va avea loc sambata aceasta, de la ora 22:00, iar concurentele se pregatesc acerb pentru finalul sezonului, care se apropie cu pasi repezi. 

Daca ieri a fost o zi mai dificila pentru Silvia, iata ca astazi aceasta cucereste, inca o data juratii, prin abordarea stilistica si creativitate. 

Cu “chip” de iepure, asa si-a facut Silvia aparitia in platoul emisiunii, concurenta venind cu o masca de iepuras, accesoriu care i-a completat styling-ul.

Juratii s-au aratat incantati de ideea Silviei iar Maurice Munteanu si Raluca Badulescu nu au rezistat tentatiei de a proba masca de iepuras alb a concurentei. 

Sedusi de modalitatea unica si inedita a Silviei de a mixa elemente vestimentare, membrii juriului au laudat evolutia concurentei in cadrul show-ului de fashion.

“Ce faci tu cu piesele astea astazi, cu aceasta curea, cu aceste sandale, cu aceasta bustiera, toate <pudrate>, asociate cu compleul din organza … ai facut foarte bine”, spune Catalin Botezatu.

“Imi place foarte mult styling-ul pe care l-ai facut astazi… topul nude, alegerea costumului transparent, sandalele, care in mod normal al fi uratele, dar sunt foarte frumoase in aceasta combinatie, ideea cu masca, geanta … n-am ce sa-ti comentez. Este chiar un styling ceea ce-ai facut! Esti creativa, esti intr-un fel … in ALT fel!”, spune Raluca Badulescu.

“Mie imi place cel mai mult ceea ce ai facut tu astazi, chiar mi se pare o chestie foarte actuala.

Iar ma gandesc la Petit Meller (model, cantareata, compozitoare de origine franceza – n.r.), cu masca aia de iepure, imi place foarte mult costumul, imi place accesorizarea, imi place bustiera nude aproape transparenta! Draga, ai un styling foarte bun, chiar foarte bun! Felicitari!”, spune Maurice Munteanu.

Nu ratati o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”, astazi, de la ora 16:30.

 

Taguri:

Episodul 41 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D marți, 23 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.