"Jur, Larisa, de nu ma bagi in filmele vietii si in cele mai mari banuieli. Halatul asta, cat e halatul, l-ai combinat la fix cu tot, nu imi iese la socoteala. Vedea-mas in acel magazin cand ai tu viziuni cu halatul asta cacaniu cand tu te imbraci pe sexy

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2018, 17:42

Larisa nu a venit cu un styling complex, insa a fos tunafoarte reusit, iar felul cum a combinat piesele o pune pe Raluca din nou pe ganduri.

Larisa s-a facut remarcata printr-un styling cu piese cumparate fix de la magazinul preferat al Ralucai si care este accesibil tuturor, insa felul cum a facut mix-ul o pune pe ganduri pe jurata, mai ales pentru ca efectiv, ea nu ar fi vazut acest styling niciodata si nici macar piesele in magazin:"mai, este prea...styling-ul acestui halatel de carpita bej pe care l-ai combinat la fix, nu se poate, te banuiesc eu de stilist.

Doamne, vedea-m-as, in acel magazin si vezi un halat cacaniu fix: Au, ce frumos e cacaniul asta, am viziuni cu el si hat l-ai luat si l-ai combinat cu palaria aia. Sa mor, jur, nu te vad, nu te vad. Eu nu o sa trec in viata mea pe langa acest halatel si sa cad lata...Eu de asta zic ca lucrezi cu stilist, sor-mea..."

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!