Iuliana, una din cele mai inspirate styling-uri din aceasta Gala:"Imi place la nebunie rochia, nunatele, momentul a fost foarte bun" Botezatu a observat, insa, un detaliu inestetic:"Te reversi, arati ca un caltabos..." Care a fost elementul din tinuta car

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 13 mai 2018, 13:21

Iuliana a fost printre singurele concurente care a luat note mari in aceasta Gala.

Cu otinuta care s-a integrat perfect in Gala, cu un moment bun si o atitudine pe masura, Iuliana a reusit sa ii dea gata pe jurati care, de altfel, i-au dat si note foarte mari.

In schimb, Catalin BOtezatu a tinut sa ii atraga atentia Iulianei asupra unui deteliu care nu ii face cinste si pe viitor ar trebui sa evite astfel de greseli cum ar fi cizmele extrem de mulate care ii scot carnea mult prea in evidenta:"Cizmele astea sunt horror, iti scot fesierii prea tare, nu asa la vedere in halul asta.

La tine, aceste cizme sunt extrem de mulate si te reversi, iti scot niste carnuri, insa partea de sus te salveaza, insa ai grija cand pui astfel de cizme..."

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!