Iuliana, surprinsa cand Iulia Albu i-a spus ca a venit in Gala fara moment, insa Raluca a observat ca aerul de Paris i-a priit concurentei foarte mult:"Asa e cand dai nas in nas cu Cameron Diaz!" Cum au comentat ceilalti jurati prestatia cu styling-ul con

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Silviu Bunea
Actualizat: 11 mar 2018, 10:41

Iuliana a avut, ce-i drept, un moment foarte dinamic in ciuda faptului ca i s-a atras atentia mereu ca e statica.

Daca concurenta a fost contrariata de faptul ca Iulia Albu a indraznit sa ii spuna ca nu are moment desi ea a sustinut ca s-a straduit foarte mult pentru aceasta Gala, venind de la Paris noaptea tarziu si mergand sa exerseze pana dimineata coregrafia, ceilati jurati s-au aratat mai ingaduitori cu ea si au apreciat atat momentul cat si styling-ul.

Ba mai mult, Raluca Badulescu a remarcat si aerul fresh al Iulianei pentru ca a venit mult mai energica si cu un suflu nou si asta datorita plecarii cu Botezatu la Paris.

Jacheta concurentei a fost foarte apreciata, dar Maurice si Botezatu ar fi vazut intregul outfit fara acele jambiere. Iuliana s-a ales, astfel, cu patru pe linie.

Si Alina i-a dat replica spunand ca nicidecum nu i-a pasat ca ea a fost cu designerul la Paris caci a avut alta treaba. A fost la Istanbul unde s-a cufundat in marea de baclavale "de ciuda."

 

Taguri: