Iuliana si-a facut curaj si a postat cateva imagini SFASIETOARE cu problema de care a suferit in trecut:"Nu putine au fost datile in care intrau peste mine in clasa, si imi spuneau ca "am cancer!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 apr 2018, 13:25

Iuliana a vorbit deschis intr-o editie "All Stars" despre problema cu acneea pe care a avut-o. Ea a subliniat ca a trecut printr-o perioada foarte grea si chiar a plans aducandu-si aminte de ce i s-a intamplat.

"Cateva persoane au subliniat faptul ca ma victimizez, fara sa stie exact cu ce m am confruntat. Nu am avut o simpla acnee sau cateva cosuri, ci stafilococ auriu. Nu mi a fost usor intr adevar si timp de 5 ani am suferit de aceasta afectiune.. pe langa faptul ca imi era foarte greu sa ma privesc in oglinda de multe ori, colegele mai mari de liceu erau foarte rele si nu au fost putine datile in care intrau peste mine in clasa, si imi spuneau ca "am cancer" sau se luau de mine pe holurile scolii.

 

Stiu ca foarte multi dintre voi se confrunta cu acest tip de problema si de aceea am ales sa fac aceasta postare.

Va inteleg in totalitate suferinta pentru ca si eu am trecut prin asta. Din fericire, eu am scapat cu ajutorul gelului "Isotrexin", care nu se mai gaseste pe piata, dar inlocuitorul lui este "Mask gel". Am urmat cu sfintenie ritualurile de demachiere a tenului si am incercat sa stau cat mai mult timp posibil nemachiata.. deasemenea hidratarea a avut un rol foarte important. In aproximativ 3 luni s a vazut rezultatul final si de anul trecut din vara nu am mai avut probleme", a scris Iuliana postand de altfel si cateva poze cu respectiva problema.

 

Taguri: