Iuliana “rupe” stilistii in doua? Cine o acuza pe concurenta ca ar avea stilist?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 01 iun 2018, 09:20

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil! All stars”, difuzata la 16:30, la Kanal D, Beatrice o acuza pe Iuliana cum ca ar apela la ajutorul unui stilist, in conceperea tinutelor pe care le poarta in emisiune.

“Am facut o remarca, o constatare evidenta, spun eu. Este a nu stiu a cata oara cand Iuliana vine in platou cu niste articole vestimentare recognoscibile si ea nu stie referinta respectiva, desi le poarta. Asta, pentru mine, spune multe”, acuza Beatrice.

Si cum cea mai buna aparare este atacul, Iuliana o acuza la randu-i pe Beatrice ca nici ea nu s-ar descurca in conceperea outfiturilor vestimentare fara ajutorul unui stilist.

“Nu inseamna ca, daca te pricepi in atelier, nu ai stilist”, spune Iuliana.

Intreaga dezbatere pe marginea acestui subiect o veti putea urmari in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil! All Stars”, difuzata la ora 16:30, numai la Kanal D.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!