Iuliana, rapusa de presiunea competitiei? Mesajul care i-a ingrijorat pe fani: "nu e corect, frumos si nici civilizat..."

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 24 feb 2018, 11:27

Iuliana, castigatoarea celui de-al treilea sezon "Bravo, ai stil!" simte din plin presiunea competitiei.

Intr-unul dintre mesajele recente postate pe contul ei de Instagram Iuliana pare rapusa de stres si simte nevoia sa le explice tuturor prin ce trece.

Frumoasa concurenta a marturisit ca a fost deranjata de unele lucruri care s-au spus despre ea si a incercat sa isi explice iesirile nervoase din ultimele zile.

Iata mesajul Iulianei:

"Sunt o fata dulce din...Dulcesti. Acolo m-am nascut si sunt mandra de asta.

Eu nu am uitat de unde am plecat si nu ii apreciez pe cei care o fac. Sunt asa cum ma prezint, sunt educata.

"In rest, usor usor ma formez si ma definesc ca femeie, si da, cateodata si rabdarea mea are o limita si rabufnesc... dar cu bun simt. Lucru ce lipseste cu desavarsire la unii. Faptul ca vin din provincie nu ma face sa fiu mai prejos...

si nu e corect, frumos si nici civilizat sa se aduca acest lucru in discutie. 

"Mimoza"? Nu. Am si eu o anumita tipologie de caracter si asta-mi e personalitatea. "Victimizare"? Nu. Inca de la inceput s-a pus o presiune foarte mare pe mine...din toate partile. Si asta se vede clar la Tv. Este normal sa ma apar atunci cand este cazul si este normal sa ma doara pentru ca nu sunt de piatra.

Chiar m am saturat de atata aroganta.

Cu totii avem suisuri si coborasuri. Cand sunt in vale, doar voi ma ajutati mereu sa urc in varf.

"Va multumesc pentru toata sustinerea si va iubesc! As vrea sa fiu caracatita si sa am 8 telefoane....ca sa va raspund la toate mesajele. Imi pare rau ca nu reusesc.. Nu uitati sa ma votati accesand link ul din bio pentru ca doar cu ajutorul vostru ma pot mentine pe primul loc", a scris Iuliana pe contul ei de Instagram.

 

Taguri: