Iuliana a nimerit-o! Mixu-ul de carouri cu animal print a fost pe gustul Ralucai Badulescu:"Arati foarte bine! Imi plac accesoriile"/"Te-ai blocat pe bustiere si inseamna ca nu stii sa variezi din punct de vedere vestimentar"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 feb 2018, 16:35

Iuliana a fost remarcata de Raluca Badulescu in primul rand pentru coafura si apoi pentru mix-ul pe care l-a facut la nivel vestimentar.

Juratul a observat in primul rand ca Iuliana a incercat o noua coafura care seamana izbitor de mult cu ce a facut Larisa in editia precedenta. Cu toate acestea, Raluca a apreciat intentia Iulianei la nivel de hair style, insa Maurice Munteanu nu a putut sa se abtina in a lansa o fina ironie legat de acest aspect. Mai mult, tot Raluca a sesizat si faptul ca mix-ul de carouri cu animal prin ii vine de minune concurentei.

In ciuda acestor aprecieri, Iuliana nu s-a putut bucura si de acelasi lucru din partea lui Catalin Botezatu care i-a atras atentia ca s-a blocat in bustiere si ca atare nu este atat de versatila in styling-uri. "Nu imi plac ciubotele alea din picioare, nici posetica de prins canari pe care am vazut-o de nenumarate ori la tine si la alte fete. Parul nu este un atu.

Amadurora va lipseste acea fundita de catelus haios."

In schimb, Maurice Munteanu ii da si sugestii de cum ar fi functionat tinuta si ce ar fi trebuit sa inlocuiasca concurenta! Urmareste video alaturat!

 

Taguri: