Iuliana, mesaj pentru contracandidatele ei: “Ne vedem in finala, eu de-aici din platou, voi, poate, de-acasa!”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 mai 2018, 11:36

Concurentele se pregatesc intens pentru Gala de sambata aceasta, care va avea tematica “Summer Party” dar, in egala masura, ele trebuie sa dovedeasca la fiecare editie ca merita aprecierea juratilor si publicului pentru evolutia lor in competitie.

Iuliana este marul discordiei in platoul emisiunii, imediat ce paseste pe podiumul defilarilor pentru a-si prezenta tinuta. Dupa ce o parte dintre colege au insinuat, in repetate  randuri ca Iuliana nu si-ar face singura styling-urile, “acuzata” a sarit la atac. Iuliana se considera o amenintare, din punct de vedere competitional, pentru celelalte concurente.

“Am spus si in celelalte emisiuni … sunt o amenintare pentru toate (concurentele- n.r.),

pana la urma!”, spune Iuliana.
Si, pentru ca fetele s-au “declansat” imediat dupa afirmatia colegei lor, Iuliana, sigura pe succesul ei, le-a transmis un mesaj contracandidatelor sale.

“Ne vedem in finala, eu de-aici din platou, voi, poate, de-acasa!”, le-a transmis colegelor, Iuliana.Iuliana provoaca dubii juratil or si astazi, in ceea ce priveste styling-ul realizat, asa cum s-a intamplat si in editia precedenta.

“Tinuta este una foarte buna, intr-adevar … am si eu un mic dubiu, pentru ca nu te vad pe tine alegand neaparat aceste piese.

Sau, poate, daca nu neaparat aceste piese, ma refer la asociere!”, spune juratul Maurice Munteanu.

Cum a justificat Iuliana evolutia stilistica in fata juratilor si cum a fost punctata concurenta aflati astazi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!