Iuliana, extrem de furioasa si afectata de reactiile juratilor in legatura cu tinutele sale! "Am zis sa stau in banca mea, poate trece, poate rasare soarele, dar..." Cum a rabufnit concurenta?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 mar 2018, 16:49

Iuliana, castigatoarea celui de-al treilea sezon "Bravo, ai stil" a fost deranjata de criticile juratilor la adresa tinutelor sale din ultimele zile.

Dupa ce saptamana trecuta, Iuliana a fost aspru criticata de Catalin Botezatu, care i-a reprosat ca in perioada petrecuta la Paris s-a descurcat mult mai bine atat cu partea de make-up cat si cu rochiile pe care si le-a ales singura sa le imbrace la evenimente, zilele trecut concurenta a fost certata si de Raluca Badulescu. Jurata i-a atras atentia ca nu se mai dedica asa cum ar trebui tinutelor alese pentru defilarea in emisiune.


"Te-a luat de cap Parisul, ti-au intrat alte fumuri in cap?

Sa revenim la tinuta mea. O tinuta buna, care ma reprezinta si in care ma simt excelent. O tinuta pe care voiam sa o imbrac la Paris, dar vremea nu mi-a permis.
Multumesc ca sunteti alaturi de mine! Doar voi sunteti raza mea de soare in aceasta furtuna. Multumesc ca nu va lasati manipulati! Va iubesc!", a scris Iuliana pe contul ei de socializare.

 

 

Taguri: