Iuliana, desfiintata complet de jurati:"Mi se pare ca e un misto total! Zici ca esti o reptila stralucitoare"/"Tu esti o lesinata, tavalita..."

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 mai 2018, 23:22

"Probabil ai uitat ca vii la o Gala...", a completat Catalin Botezatu.

"Am venit la Gala, nu sunt radioasa? Credea ca e...Momentul a fost lesinat, tu tavalita cu celalalt baiat cu o imitatie de pas care nu are cum sa iti iasa. Melodia asta echivaleaza cu 20 de ani din viata mea. Este expandata toata situatia', a spus si Raluca Badulescu.

Mie imi place doar totul din tinuta ta, pantofii dar separat. Pentru mine, genul acesta de pantofi trebuie pusi cu ceva simplu.

Cel mai tare ma deranjeaza cum iti vin pantalonii. De ce mi-e frica, n-am scapat, revista "Pisica..." a spus Maurice Munteanu, dezamagit.

Mi-ar fi placut sa faci o coperta uriasa pe care sa o rupi. E foarte multa aglomeratie de informatie si nu m-ai convins nici cu posing-ul. Nu sunt foarte impresionata de Iuliana, a completat si Iulia Albu.

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!