Iuliana, concurenta de la "Bravo, ai stil! All Stars" o tine din distractie in distractie la Paris! Catalin Botezatu a plimbat-o prin cele mai tari locatii! Iata cum si-au petrecut cei doi weekendul in capitala iubirii!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mar 2018, 12:19
Foto(6)

Iuliana, Iuliana, concurenta de la "Bravo, ai stil! All Stars" se afla la Paris Fashion Week, alaturi de Catalin Botezatu.


Castigatoarea a fost Iuliana, care se afla deja alaturi de celebrul designer in capitala modei pentru a participa la prezentarea designerului si pentru a gusta din ce se intampla in aceste momente in locatiile destinate celor mai mari catwalk-uri din lume, cu cele mai inedite creatii.

Iuliana a avut prilejul sa ia parte la unul dintre cele mai grandioase evenimente de fashion din lume, desfasurat in minunata capitala a Frantei.

Tanara l-a insotit pe Catalin Botezatu la lanasarea colectiei sale, dar la multe alte prezentari de moda ale altor designeri celebri, ce s-au desfasurat in locatii superbe precum Palatul Behague, sau Hotel Ritz Paris.

Catalin Botezatu a plimbat-o pe Iuliana in cele mai exclusiviste locatii din Paris, pentru a se familiariza cu tot ceea ce inseamna capitala modei. Cei doi s-au bucurat si de o seara superba la "Moulin Rouge", unde au privit un show uimitor de cabaret.

 

Taguri: