Iuliana a beneficiat de toata atentia lui Botezatu la Paris! Iata cateva imagini cu cei doi in cele mai scumpe locuri! Dar tinuta din aceasta editie:"Belearca aia de laptareasa olandeza, sa mor eu! Esti horror!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 mar 2018, 16:30

Iuliana a dat-o in bara in aceasta editie "All Stars", mai ales dupa ce toata lumea a vazut cat de frumoasa a fost in pictorialele realizate la Paris.

Catalin Botezatu nu doar ca a fost dezamagit de tinuta Iulianei, insa a catalogat-o drept horror mai ales accesoriul de pe cap care o face laptareasa olandeza:"Fusta asta am mai vazut-o la Silvia pe rosu, pe urma am mai vazut-o pe cineva, pe Beatrice, Alina. Acelasi model, acelasi croi. Pe urma belearca aia de laptareasa olandeza, sa mor eu...Jur, arati a laptareasa! iar bluzita aia fluture asa care nu are volum."

"N-as purta, dar na..." a fost replica Iuliei Albu

Eu nu stiu ce e cu teutonul, insa nu mi se pare ca aceasta bluza, camasa, cum vrei tu sa ii zici merge, ci daca ai fi pus niste pantaloni tigareta cu talie foarte inalta, nu imi place asocierea dintre materialul argintiu al posetei cu cel al bonetei. Macar ai fi pus un bocanc! Boneta sta stinghera, parca e o carpa de bucatarie pe cap!"

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!