Iuliana a vrut sa renunte la Bravo ai stil? Dezvaluire soc facuta de castigatoarea celui de-al treilea sezon: "acum cateva saptamani am clacat..."

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 mar 2018, 13:36

Iuliana, castigatoarea celui de-al treilea sezon "Bravo, ai stil!" a facut recent, pe contul ei de Instagram, o marturisire la care multi dintre fani nu se asteptau.

Concurenta a dezvaluit ca presiunile pe care le resimte in competitie sunt destul de mari si ca, din cauza acestora, a avut intentia chiar de a parasi emisiunea in urma cu cateva saptamani.

Iata ce a dezvaluit Iuliana:

"Referitor la emisiunea de ieri, eu nu am jucat niciodata "cartea victimizarii". Am fost atacata si am reactionat.. daca am plans, nu am facut o de bine ce imi era, am facut o pentru ca nu am mai putut rezista atacurilor..

"Stiti foarte bine ca acum cateva saptamani am clacat si mi am dorit sa parasesc emisiunea pentru ca am considerat ca nu se merita tot efortul si toata munca depusa pentru cat trebuia sa indur din partea colegelor.

"Voi m-ati incurajat si mi ati dat putere sa merg mai departe.. Poate din fata televizoarelor vi se pare ceva superficial, dar eu imi petrec aproape fiecare zi la filmari iar acest concurs este de ceva vreme viata mea..

"Incerc sa privesc totul detasat acum si sa fiu cat mai pozitiva. Important e ca voi imi sunteti alaturi si pentru asta va sunt recunoscatoare. Va iubesc si va multumesc pentru tot", a scris Iuliana pe contul ei de Instagram.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!