Iulia Albu vrea sa se convinga ca Naba este cea care si-a facut tinuta! In ce dificultate a pus-o pe concurenta? Juratul a starnit un val de controverse in randul colegilor ei

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 oct 2017, 17:40

Naba a fost nevoita sa raspunda tiradei de intrebari ale Iuliei Albu pentru a demonstra ca ea a facut tinuta.

"Naba, nu ai o tinuta buna azi, dar stii? De ce ti se pare ca e o tinta buna? De ce? Explica-mi, convinge-ma...a fost opinia Iuliei.

Avand in vedere unde ma duc, materialele, geanta nu e cea mai buna alegere, insa nu am avut altceva mai potrivit. Am preferat sa pun pantalonii fara tocuri. Am avut sosete mai groase, insa am zis sa le pun in ton, ca o continuitate.

Sireturile le-am pus...

"Consider ca nu e o tinuta dezastruoasa, se duce cu trenul...Tu chiar incerci si nu esti ajutata, "a continuat Iulia Albu.

 

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!