Iulia Albu, din nou nota 1 pentru Alina dupa ce i-a spus ca sanii ei sunt precum ochii unui cameleon! Raluca badulescu nu vede bucuria concurentei:"N-ai vlaga!", iar Botezatu, singurul care a apreciat faptul ca Alina a facut sincron cu dansatorii!

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Silviu Bunea
Actualizat: 11 mar 2018, 10:41

Alina a avut parte de note pestrite in aceasta Gala, respectiv atat note de 4, 3 si chiar 1.

Daca Raluca nu vede bucuria din perioada acelei epoci si nici prea multa vlaga, iata ca nici Iulia Albu nu a fost prea entuziasmata de aparitia Alinei pentru ca nu i-a placut deloc corsetul, mai ales ca acele cupe nu ii stateau cum trebuie, comparandu-le cu ochii unui cameleon care se rotesc unul in stanga, altul in dreapta.

Plus ca si Emiliana, concurenta directa a subliniat acelasi lucru, iar Beatrice a sustinut ca Alina a fost cam suparata pentru ca Iuliana a fost cea care a mers cu Botezatu la Paris.

Dar Alina i-a promis Iuliei ca se va tavali daca ii da iar nota 1. Si chiar asta s-a intamplat caci juratul i-a dat nota cea mai mica. ce a facut concurenta si mai ales ce i-a spus Iuliei, vedeti in video atasat mai jos!

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!