Iulia Albu i-a atras din nou atentia Alinei sa nu mai IMPRUMUTE lucruri de la Adela, fosta finalista "Bravo, ai stil!", insa Raluca Badulescu i-a admirat look-ul impecabil: "Este una dintre cele mai frumoase tinute pe care le-a vazut la tine si in general

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 03 oct 2017, 17:33

Daca in spatele camerelor Alina a intrat intr-un adevarat razboi cu celelalte concurentei, in fata juratilor, concurenta are parte de succes dupa succes.

Alina a inregistrat inca un succes in fata juratilor cu tinuta aleasa in ciuda faptului ca a venit cu o geanta imprumutata, Iulia Albu crezand ca este tot de la Adela, i-a si reprosat sa nu mai imprumute lucruri de la fosta concurenta. Insa, in opinia Ralucai, Alina a avut o tinuta perfecta fiind unul din look-urile ei foarte bune de pana acum:"Este o tinuta desavarsita. Avem niste micute probleme de styling, insa nu este o tragedie..."

"Camasa bagata intr-o bustiera nu functioneaza pentru o persoana cu un bus generos! NU functioneaza, dezvolta un Heidi, varianta...te rog sa taci din gura,", i-a atras atentia Maurice concurentei in timp ce Razvan il apostrofa.

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.