Iulia Albu da verdictul: “Este cea mai buna tinuta care s-a realizat pana acum in acest atelier”

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 09 mar 2018, 09:41
Foto(7)

A venit momentul pentru inca un test pe care trebuie sa il treaca Denisa astazi, cand va trebui sa mearga din nou in Atelierul de croitorie pentru a crea o tinuta, la solicitarea membrilor juriului.

De data aceasta, Iulia Albu a fost cea care a dorit sa aleaga atat concurenta care va merge in atelier, cat si tinuta pe care aceasta va trebui s-o creeze. 

“Denisa, vreau sa faci o tinuta cu influente masculine si mai vreau sa te gandesti la un accesoriu care sa nu fie palarie, si care sa aiba o culoare foarte, foarte tare. Totodata, tinuta pe care o vei face trebuie sa <duca> intr-o zona ultrafeminina’, a spus Iulia. 

Concurentele au defilat, juriul a punctat, iar Denisa … si-a terminat creatia vestimentara. Chiar daca unele colege de competitie au devenit carcotase la vederea tinutei realizate de colega lor, Iulia Albu a fost categorica. 

“Stiu sigur ca ai sa produci foarte mare rumoare in spatele tau pentru ca, ce crezi? Este cea mai buna tinuta care s-a realizat pana acum in acest atelier”, este de parere Iulia Albu. 

Cate stelute a primit Denisa la jurizare si cum au argumentat membrii juriului aprecierea creatiei concurentei, aflati astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”. 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!