Iulia Albu, atac la adresa Ancai dupa ce aceasta s-a laudat cu diplomele si discursul pe care l-a afisat: "O femeie sigura nu defileaza in costum de baie! Discrusul tau feminist arata ca nu esti sigura pe tine"

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 14 oct 2017, 22:45

Iulia Albu si Anca s-au duelat in replici usturatoare in timpul jurizarii concurentei.

In concordanta cu tematica acestei editii, “Bollywood”, fata explica si povestea care ii sustine tinuta vestimentara.

 

“Dupa ce am castigat Bravo, ai stil! m-am mutat in India si mi-am gasit calea; m-am hotarat sa devin actrita la Bollywood”, spune concurenta.

 

“Da, am fost in Thailanda, sunt trainer de meditatie. Am locuit in temple budiste si am fost invatata sa conduc meditatii chiar de catre calugarii budisti.

Am fost in Thailanda, Indonezia, Malaezia, Sri Lanka, Burma. Am patru masterate si am locuit in patru tari pana acum. Am agentia mea digitala. Sunt si antrenor certificat. Ma dau cu placa, fac si snowboarding, pool dancing. Ce sa spun, vrei sa mai continui?”, ii replica mandra Anca.

 

Vezi raspunsul Iuliei in materialul video urmator:

 

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!