Iti mai amintesti de Irina, fosta concurenta din sezonul trei? Ce tinuta frumoasa a purtat la balul de absolvire. Parintii ei au fost cei mai fericiti cand au vazut-o cum arata la sfarsitul liceului

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 iun 2018, 14:15

Irina a fost pentru scurt timp concurenta "Bravo, ai stil", insa multi i-au remarcat frumusetea si s-au transformat in fanii ei.

Acum cateva saptamani, Irina a absolvit liceul, iar tinuta pentru bal a fost pe masura evenimentului. Cum parintii ei au o singura printesa, tanara s-a ridicat la nivelul asteptarilor lor si cel putin din punct de vedere stilistic a facut ravagii printre colegele ei.

Astfel, tanara, cu siguranta, a fost invidiata pentru look-ul pe care l-a afisat, iar stralucirea i se citea pe fata. Irina a ales sa poarte un outfit cu pantaloni scurti, insa pe deasupra a adaugat un corset cu trena care i-a pus in valoare silueta ca de viespe.

Parintii ei au fost foarte mandri si si-au insotit fiica la eveniment, pozand alaturi de ea si marcand momentul atat de special pentru ea.

 

 

A post shared by Irina Alexandra Tronac (@irinatronac) on

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!