Iti mai aduci aminte cand Marisa s-a DEZBRACAT in direct, fara sa fie rugata de vreun jurat? Raluca Badulescu s-a enervat maxim pe ea, atunci!

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 19 aug 2017, 11:35

Marisa a incercat o diversiune pentru a-i pacali pe jurati, ea avand de fapt o tinuta incropita, insa acestia s-au prins imediat de planul concurentei si i-au zis.

Dupa ce a incercat sa spuna un banc, Marisa s-a dezbracat de jacheta incercand sa le distraga atentia juratilor, insa primul care a observat ca tinuta concurentei este de fapt una extrem de simpla, a fost Maurice care i-a si zis ca nu e suficient ce a facut.

 

Mai mult, Raluca Badulescu a fost si ea extrem de dura cand i-a venit randul:"Este doar o jacheta si un sutien, indiferent ca arati bine.

Cum ar putea sa iti stea rau? Cum poti veni in aceasta faza a competitiei asa? Mai e putin si vine Finala, tu ai iesit pe primul loc in clasamentul publicului. Ti s-a urcat la cap? Eu nu am ce sa comentez sub nicio forma.

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!