Irina, probleme din cauza numelui de pe o retea de socializare. Intrebata de toata lumea daca este de ETNIE ROMA, uite ce a raspuns fosta concurenta "Bravo, ai stil!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 aug 2017, 11:55

Irina a fost luata cu asalt de catre mai multi internauti dornici sa stie daca este de etnie roma sau nu pentru ca pe o pagina de socializare apare cu echivalentul cuvantului in engleza.

Irina si-a luat inima-n dinti si nu doar ca si-a schimbat numele de pe reteaua de socializare ci a si explicat in legatura cu primul pseudonim care continea cuvantul "gipsy":Dacă vă întrebaţi de ce mi am schimbat numele, este simplu. Pentru ca mi se potriveşte mult mai bine acesta, pentru ca asa sunt eu schimbătoare, dar şi pe pentru ca m am saturat sa fiu întrebata de toată lumea dacă sunt ţiganca.

Pentru ca im a gypsy a rămas disponibil când eu am renunţat la el, cineva l a luat şi ma copiază. Dar este destul de evident ca e fan maliţios pentru cei încă in dubii voi mai face liveuri sa va lămuresc."

 

 

A post shared by Irina (@imafabulousdiva) on

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!