"Ce te-am invatat eu Emiliana sa spui:"Explica-le ca asta este trend-ul pe 2018, sa iti iasa degetul din sandala, sa simti asfaltul, sa te faci una cu pamantul. Ca anticipezi trendul, sa fii o vizionara!" Concurenta, luata peste picior de Maurice Munteanu

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 dec 2017, 17:39

"Nu ca esti varatica, esti mama varaticismului...Imi place tinuta!" a spus, insa, Emiliana.

Dupa ce au vazut cum degetele ii ies indraznete din sandale Emilianei, Maurice impreuna cu juratii i-au atras atentia intr-un mod extrem de comico-ironic concurentei ca acest lucru este destul de inestetic:"Ce te-am invatat eu Emiliana sa spui:"Explica-le ca asta este trend-ul pe 2018, sa iti iasa degetul din sandala, sa simti asfaltul, sa te faci una cu pamantul. Ca anticipezi trendul, sa fii o vizionara!"

In ciuda acestui detaliu minor in opinia Ralucai Badulescu, juratul i-a spus ca are o tinuta varateca, insa este pe gustul ei.

Iulia, in schimb nu a putut gusta deloc styling-ul facut de concurenta:"Maine o sa vii cu esarfa in par si apoi pe geanta? Sa stii ca numarul pe care il ai la pantof nu conteaza. Telespectatorii vor si ei sa afle lucruri!"

 

Taguri: