Ilinca Vandici: „Viata mea se imparte in doua: copilul si proiectul -Bravo, ai stil!“

Cel de-al doilea sezon al show-ului „Bravo, ai stil!” va debuta la Kanal D, luni, pe 23 ianuarie, de la ora 16:30. Emisiunea va fi difuzata de luni pana vineri, de la aceeasi ora, si in fiecare sambata, de la ora 20:00, la Kanal D. 

Ilinca Vandici dezvaluie la ce sa ne asteptam de la aceasta populara productie dar vorbeste si despre copilul care ii va schimba viata.

Cum sunt noile fete de la Bravo, ai stil?

In acest sezon vom debuta cu 14 fete indraznete, pregatite, hotarate sa castige; unele dintre acestea cred ca deja au un stil foarte bine conturat, asa ca vor putea sa ne dea exemple si lectii de stil, iar juratii sunt foarte incantati. Telespectatorii trebuie sa se astepte la spectacol din toate punctele de vedere. Concurentele din sezonul doi „Bravo, ai stil!” au avantajul ca deja au urmarit fetele din primul sezon, stiu la ce sa se astepte.

Cum te simți în postura de viitoare mămică?

Sunt foarte bine! Sunt fericita si am o energie extraordinara care ma ajuta in tot ceea ce intreprind. Chiar daca toata lumea este mult mai grijulie cu mine, deja am trecut de perioada critica a sarcinii, cele 3 luni in care ar fi trebuit sa am greturi si alte semne specifice sarcinii. Primele 3 luni ale sarcinii le-am petrecut pe platoul de filmare de la „Bravo, ai stil”, fara ca cineva sa stie ca sunt insarcinata.

 

Te-ai gândit la nume pentru bebelușul tău?

Deocamdata stim al doilea nume pentru bebelusul ce va veni pe lume. Daca va fi baiat, cel de-al doilea nume pe care il va purta va fi Ioan, cel pe care l-a avut si tata si pe care doresc sa il duc mai departe. Sa ii pastrez vie amintirea si sa ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine. Stiu ca si-a dorit foarte tare sa aiba un nepotel. Primul nume inca nu il stim. Daca va fi fetita, al doilea nume va fi Ioana.

Care este cea mai mare dorință a ta pentru 2017?

Nu pot sa spun ca am o singura dorinta pentru ca viata mea se imparte in doua: copilul si proiectul „Bravo, ai stil!”. Imi doresc sa fiu foarte sanatoasa, sa pot duce sarcina fara probleme si sa am o nastere usoara, iar de cealalta parte, profesional vorbind, vreau sa pot sa muncesc cat se poate de mult, sa duc proiectul „Bravo, ai stil!” la bun sfarsit.

Citeste tot interviul pe eva.ro!

Cele mai recente :

Iulia Albu a incoltit-o pe Andra: Eu nu doresc ca o...

Daca Raluca si Maurice au fost de acord ca tinuta Andrei este una foarte buna si ca a facut un styling foarte frumos, Iulia Albu nu a putut fi de aceeasi parere din cauza atitudinii concurentei. Similare

Lui Maurice Munteanu i-a venit o singura fraza in minte...

Denisa a venit intr-o zona mai mult decat babificata dupa parerea Ralucai si a lui Razvan Ciobanu, insa Iulia si Maurice au fost de alta parere. Similare

Raluca Badulescu observa un DETALIU obraznic pe...

Daca Iulia Albu i-a spus Irinei ca tinuta este una de zi, foarte in regula, Raluca Badulescu a admirat un alt detaliu la concurenta. Similare

© 2016-2017, Dogan Media International.