INTERVIU IN EXCLUSIVITATE cu Iuliana Doroftei, castigatoarea sezonului trei "Bravo, ai stil!": Stiam ca voi ajunge in Finala cu Emiliana! Am suferit mult din cauza ei" Dezvaluiri in premiera ale Iulianei despre tinuta pe care a purtat-o in Gala, despre es

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 19 dec 2017, 12:23
Foto(10)

Iuliana Doroftei, castigatoarea celui de-al treilea sezon "Bravo, ai stil!" a acordat un interviu in care a vorbit despre tot parcursul ei in show-ul care a dus-o pe culnmile gloriei.

Iuliana, esti castigatoarea sezonului trei "Bravo, ai stil!". Cum te simti in aceste momente? Ai putut sa dormi? Ce ai facut imediat dupa ce ai ajuns acasa?

 

Iuliana: "Sunt extrem de emotionata si fericita si mai ales recunoscatoare tuturor celor care au crezut in mine. Nu am putut sa dorm toata noaptea, adrenalina era mult prea mare.Cand am ajuns acasa am sarbatorit alaturi de familie si am incercat sa raspund cat mai multor mesaje de sustinere."

 

Sa ne intoarcem putin in timpul Marei Finale. Te asteptai sa ramai la duel cu fosta ta prietena, Emiliana?

 

Iuliana: "Da, eram sigura ca voi fi cu ea la duel pentru ca si ea a fost o concurenta foarte puternica,sustinuta de public. Am plecat impreuna la drum si tot impreuna am ajuns in Marea Finala."

 

 

Ea a incercat de mai multe ori sa fie mai apropiata de tine, insa tu ai preferat distanta. S-a vazut si in momentul in care ai fost desemnata castigatoare. Ce te face sa pastrezi aceasta rezerva fata de ea?

 

Iuliana: "Mi-e teama sa ma apropii din nou de Emiliana pentru ca in trecut m-a dezamagit foate tare si imi este teama sa nu se repete situatia."

 

Cu greu ti-ai stapanit emotiile pe parcursul Galei. Ce aveai in minte in acele clipe?

 

Iuliana:"Am trait totul la intensitate maxima.Emotiile ma copleaseau si cu greu imi gaseam cuvintele.Imi doream foarte tare sa castig si imi doream sa ii fac mandri pe cei care m-au sustinut pe parcursul competitiei."

 

 

Vorbele mamei tale te-au emotionat pana la lacrimi. Ce ii transmiti pentru tot suportul moral de care ai beneficiat din partea ei?

 

Iuliana: "Mama mea ma emotioneaza de fiecare data! Stie ca o iubesc foarte mult,ii multumesc din suflet pentru sustinerea maxima de care a dat dovada. Desi la inceput a fost reticenta cu privire la intrarea mea in competitie, stiu ca acum este mandra de mine, iar asta nu poate decat sa ma bucure."

 

Si tatal tau a fost prezent in Marea Finala. Te asteptai? Ce ai simtit avand in vedere situatia familiala?

 

Iuliana:"Eu l-am invitat si mi-a confirmat ca va veni.Ma bucur ca a fost alaturi de mine in cea mai importanta seara a mea de pana acum."

 

 

Cum ai depasit momentele mai putin placute in timpul acestor patru luni de competitie? Spun asta pentru ca au fost foarte putine saptamani in care tu si Emiliana ati ramas ca o echipa. 

 

Iuliana:"Cu ajutorul mamei mele care m-a incurajat si m-a ascultat de fiecare data si a sustinatorilor mei care mi-au dat putere sa nu renunt si datorita carora am ajuns sa castig."

 

 

Ai avut vreun moment in care sa spui stop, sa renunti la tot?

 

Iuliana:"La inceputul competitiei mi-a fost destul de greu, dar mi-am dorit foarte tare sa ajung aici si am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru asta! Ma bucur ca nu am renuntat."

 

Ce ai simtit cand efectiv a trebuit sa te rupi de prietena ta pe care ai avut-o de patru ani, dupa ce ati impartit atatea lucruri?

 

Iuliana:"Am suferit pentru ca eu chiar credeam in aceasta prietenie si pot spune ca am fost foarte dezamgita. Ce a fost a fost, iar Emilianei ii doresc tot binele din lume si mult succes."

 

Care a fost lucrul cel mai hotarator care v-a facut sa puneti capat acestei prietenii? Ce te-a deranjat cel mai mult?

 

Iuliana: "Lipsa de sinceritate si atitudinea ei fata de mine!"

 

 

Crezi ca mai exista vreo sansa sa va impacati, acum dupa ce ai castigat competitia "Bravo, ai stil!"

 

Iuliana:"Nu imi mai doresc o relatie apropiata de prietenie cu Emiliana, imi doresc sa avem o relatie cordiala."

 

Ce vei face imediat dupa show?

 

Iuliana:"Voi merge acasa la Dulcesti sa stau cu mami care si-a propus sa ma ingrase doarece considera ca am slabit cam mult!"

 

Si inevitabila intrebare: cum vei cheltui premiul cel mare?

 

Iuliana:"Mi-as dori sa vindem apartamentul de la mare, iar cu banii de acolo si cei din marele premiu sa imi iau o locuinta aici, in Bucuresti. Totodata cu o parte din bani as vrea sa ii donez unui orfelinat."

 

Cine a fost juratul cu care ai rezonat cel mai mult?

 

Iuliana:"Apreciez si tin enorm de mult la toti juratii si le multumesc din suflet ca au avut un aport important in evolutia mea."

 

 

Cine au fost cei care te-au ajutat cu tinutele? Ai avut stilisti propiu-zis?

 

Iuliana:"Dupa cum se stie la inceputul competitiei am fost ajutata de Ionut. Pentru ca nu rezonam in totalitate, iar situatia cu Emiliana era dificila am decis sa lucrez pe cont propriu. Dupa o perioada, am cunoscut-o pe Claudia Iosif care are un atelier de croitorie. EA nu este nici stilist nici designer, dar m-a ajutat foarte mult confectionandu-mi piese mai speciale in care ma regaseam total. O saptamana de zile am apelat la ajutor profesionist, dar din pacate nu am obtinut stelute, asa ca am revenit la stilul care m-a consacrat."

 

 Iuliana, esti o femeie frumoasa si e clar ca asa te-a inzestrat Mama Natura, insa ai recurge vreodata la mici interventii pentru a-ti scoate si mai mult frumusetea in relief? Ai astfel de retusuri?

 

Iuliana: "Nu,nu am nicio opreatie estetica si niciun retus, dar pe viitor daca voi connsidera ca am nevoie poate voi recurge si la asta. Momentan consider ca sunt mult prea tanara pentru a ma gandi la astfel de probleme."

 

Care este visul tau cel mare? Ce cariera iti doresti sa urmezi? Ai doar 19 ani. Ce te vezi facand peste cativa ani?

 

Iuliana: "Visul meu cel mare a fost sa castig "Bravo, ai stil!". Acum ca mi l-am indeplinit am realizat ca mi-ar placea foarte mult sa urmez Facultatea de Arte, dar nici o cariera in televiziune sau modeling nu mi-ar displacea."

 

Cum ai reusit sa vii si la filmari si sa ajungi si la facultate?

 

Iuliana: "Din pacate la facultate nu am ajuns pentru ca filmarile mi-au ocupat tot timpul, dar sper sa recuperez pentru ca scoala este foarte importanta pentru mine si imi doresc sa excelez si din acest punct de vedere."

 

Ce te defineste pe tine ca om? Care este cea mai mare calitate a ta?

 

Iuliana: "Ambitia, cu siguranta. Fara ea nu as fi realizat nimic. Totodata ma consider o fata sincera, cu mult bun simt, carismatica si stilata."

Razvan Ciobanu ti-a facut cea mai frumoasa declaratie pe care un jurat i-a spus-o unei concurente vreodata. Cu greu, reuseste cineva sa ii smulga o emotie. Tu ai reusit. Cum comentezi acest lucru?

 

Iuliana: "Ma bucur din tot sulfetul meu ca am reusit sa il impresionez pe Razvan. Ii multumesc pentru ca a contribuit la evolutia mea si mi-a dat incredere in mine. Momentul a fost extrem de emotionant si cu greu imi puteam stapani lacrimile. Sper sa nu il dezamagesc si sa fiu la nivelul asteptarilor de acum incolo."

 

Povesteste-ne putin despre tinuta din Marea Finala. Cum ai ales-o, cine ti-a facut-o. Cum ai gandit intreg momentul si cum ai ajuns sa ii ai in show pe baietii de la Flamingo Boys?

 

Iuliana:"Nu am vrut sa am o simpla rochie. Mi-am dorit ceva mai special, asa ca am ales sa imi confectionez pantalonii, cizmele si rochia palton. Aceastea au fost facute la atelierul claudiei! Am vrut o tenta in spiritul Sarbatorilor, materialul fiind unul special care te duce cu gandul la ele.

 

 

Referitor la moment, am dorit ca acesta sa fie cat mai complex si de aceea am adus si o solista si dansatori. Ma cunosteam cu baietii de la diferite eveniente si au fost bucurosi sa ma ajute. Le multumesc din suflet pentru asta. Aris a interpretat melodia perfect si cred ca asta a facut momentul cu adevarat spectaculos."

 

Si acum o intrebare mai personala: Ai avut la un moment dat o tentativa de a dezvalui detalii despre noul iubit sub "presiunea" Ilincai? Ce s-a intamplat? Mama ta a spus ca nu ai pe cineva?

 

Iuliana: "Da, momentan sunt singura si prefer sa raman asa. Imi doresc sa ma focusez pe viata profesionala deoarece este mai importanta, iar lipsa timpului liber cred ca ar afecta o posibila relatie."

 

 Ai avut momente cand ai suferit foarte mult? Care a fost cel mai greu lucru prin care ai trecut pana acum?

 

Iuliana: "Cel mai mult am suferit atunci cand m-am mutat in Bucuresti si s-a produs ruperea de mami.Trebuie sa recunosc ca mi-a fost foarte greu si i-am simtit lipsa enorm. Din pacate aceasta situatie a fost agravata de tensiunea dintre mine si Emiliana si au fost momente in care am clacat si am simtit ca nu mai pot continua. Toate aceste probleme m-au intarit, iar acum pot face fata mai usor situatiilor stresante."

 

 Iuliana, ce iti doresti sa iti aduca Mos Craciun?

 

Iuliana: "Mos Craciun mi-a facut deja cel mai frumos cadou, mi-a adus titul de cea mai stilata femeie din Romania. Daca ar fi sa-i mai cer ceva ar fi iubire, liniste sufleteasca si sanatate mie si tuturor celor apropiati."

Unde vei face Sarbatorile de iarna?

 

Iuliana: "Sarbatorile de iarna le voi petrce acasa, la Dulcesti alaturi de familie.. .Poate de Revelion voi pleca intr-o vacanta, ramane de vazut.Dupa toate aceste luni as avea nevoie."

 

Care a fost cea mai mare nebunie pe care ai facut-o pana acum?

 

Iuliana: "Cea mai mare nebunie pe care am facut o pana acum a fost sa ma inscriu la "Bravo, ai stil!" dar a fost o nebunie frumoasa din care am invatat enorm si am iesit castigatoare si va multumesc voua pentru asta.Va sunt recunoscatoare din adancul sufletului meu si sper sa nu va dezamagesc!Va iubesc!"

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!