INTERVIU IN EXCLUSIVITATE cu Andreea, noua finalista "Bravo, ai stil!" despre CINE a ajutat-o cu tinutele pe parcursul intregului show, despre persoana care a influentat-o cel mai mult in deciziile pe care le-a luat si mai ales, concurenta vorbeste pentru

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 iul 2017, 13:34

Andreea, o prezenta extrem de discreta, a acceptat sa povesteasca episoade din viata ei care i-au influentat si si i-au marcat parcursul in viata. Finalista a mai dezvaluit si cat de mult a insemnat aceasta competitie pentru ea.

Cum te-ai hotarat sa te inscrii la "Bravo, ai stil!" si cine te-a incurajat in acest demers?

Andreea: Am fost incurajata de bunica mea care a urmarit primul sezon .Ea a vazut in mine o luptatoare si datorita stilului meu vestimentar eclectic (cred eu) m-a indemnat sa ma inscriu la casting.

De unde pasiunea pentru fashion?

Andreea: De mica am fost atrasa de toate lucrurile frumoase pe care mama le purta,  iar uneori ii imbracam hainele si defilam cu ele prin casa. In plus, le faceam haine tuturor papusilor.

Ai vreun model care te inspira in ceea ce priveste aceasta latura artistica si tot ce tine de haine, stil, maniere? Cine te inspira cel mai mult in aceasta directie?

Andreea: Nu am avut niciodata un model din exterior, mama fiind singura care ma inspira si care mereu a fost langa mine.

Povesteste mai multe despre tine. Pari o fire foarte misterioasa si nu te-ai afirmat in cadrul show-ului si nici in afara lui prin scandaluri sau stiri controversate. Cum esti tu ca persoana?

Andreea: Niciodata nu mi-au placut scandalurile si nu as putea sa fac ceva care nu ma defineste.

In primul rand, sunt om si cred in bunatatea oamenilor si in sinceritatea lor. Imi place sa cred despre mine ca sunt o persoana asumata care vede dincolo de haine.

Mai ai frati, surori? Fanii vor sa stie cat mai multe detalii despre tine...Povesteste cate ceva despre relatia pe care o ai cu parintii tai. Am observat ca mama ta ocupa un loc extrem de special pentru tine.

Te identifici cu ea?

Andreea: Sunt singura la parinti. Parintii mei sunt cei care m-au sustinut, ma sustin si cu siguranta, ma vor sustine mereu si au fost cei care m-au sprijinit mereu in toate deciziile pe care le-am luat indiferent daca au fost bune sau mai putin bune.

Cum ai ajuns de la tehnica dentara la fashion?

Andreea: Parintii mei au fost cei care m-au indrumat spre aceasta facultate, iar eu am facut-o de dragul lor desi pasiunea mea a fost mereu moda.

Cum ai facut fata pe tot parcursul a sapte luni de competitie? Cat de greu ti-a fost? Ai avut momente cand ai fi vrut sa renunti?

Andreea: Am avut momente cand mi-am dorit sa renunt, insa familia si oamenii care ma sustin in mediul online mi-au dat puterea de a merge mai departe si de a continua

in aceasta competitie. Ii multumesc mamei mele care mi-a fost alaturi in cele mai grele momente si care m-a ajutat enorm.

Cum te-ai descurcat cu atatea tinute, poate peste o suta? Tu ai spus ca pe majoritatea ti le-ai cumparat? Ai nevoie de un buget mare pentru a face o tinuta demna de "Bravo, ai stil?"

Andreea: Am avut cateva piese vestimentare foarte scumpe, dar multe din tinutele mele au fost realizate cu haine vintage sau din second hand, deci consider ca pentru o tinuta buna nu ai nevoie neaparat de un buget extraordinar de mare. Cred ca orice om se poate imbraca bine cu bani putini.

Te-ai mai fi inscrie inca o data in competitie daca ai fi stiut cat este de greu? Ai fi mai acceptat aceasta provocare?

Andreea: Da, as repeta aceasta experienta oricand si indemn toate fetele sa se inscrie la "Bravo, ai Stil!"

Cum te-a schimbat aceasta experienta?

Andreea: Aceasta competitie mi-a dat incredere in mine si am realizat inca o data ca oamenii nu sunt ceea ce par si ca de multe ori judecam gresit o persoana, dar cu toate astea am cunoscut si oameni frumosi.

Care a fost adevarata relatie dintre tine, Adela si Ana-Maria? Cu cine ai ramas prietena?

Andreea: Am crezut ca am o relatie de prietenie cu Adela insa m-am inselat. Din acesta "relatie" am iesit cu o mare dezamagire, dar si cu o prietena minunata, Ana Maria.

Fiind o competitie, toate ati fost rivale pana la urma, insa cu cine ai ramas in relatii bune? Am vazut cu totii ruptura care s-a provocat in urma unor discutii aprinse cu Adela in ce priveste eliminarea Anei-Maria. Ce te-a deranjat cel mai tare?

Andreea: Am ramas in relatii bune cu unele concurente, iar in ceea ce priveste eliminarea Anei-Maria, stiu ca votul Adelei nu a fost cel decisiv, dar avand in vedere relatia pe care noi 3 o aveam sau cel putin credeam ca o avem, nominalizarea ei m-a luat prin surprindere si totodata m-a dezamagit profund.

Ai declarat de mai multe ori ca ti-a placut de Denisa. In ce sens, ca si caracter sau tinute?

Andreea: Am apreciat omul Denisa, cel din spatele camerelor, dincolo de tinutele perfecte pe care le purta. Pentru mine, Denisa este un copil bun, cu o educatie extaordinara si sunt sigura ca in viitor vom mai auzi de ea.

Au existat jocuri de culise intre concurente? Au existat acele coalitii?

Andreea: Eu personal nu am avut nicio strategie, dar uneori celelalte concurente mi-au lasat impresia ca doar prin stategii vor sa mearga mai departe si ca ar face orice pentru a castiga acest concurs, asa cum am afirmat si in emisiune de cateva ori.

Care este designerul tau preferat?

Andreea: Domenico Dolce si Stefano Gabanna sunt preferatii mei si le admir foarte mult creatiile!

Care este juratul tau preferat din competitia "Bravo, ai stil!"?

Andreea: Toti juratii imi sunt dragi, nu as putea alege unul preferat, dar vreau sa va marturisesc ca la unul din castinguri atunci cand Iulia Albu a trecut pe langa mine, m-am emotionat foarte tare, pentru ca o admiram si inainte de concurs pentru tot ce este ea si pentru faptul ca mereu a atras atentia prin unicitatea ei.

Care a fost cea mai scumpa pereche de pantofi pe care ti-ai achizitonat-o, geanta sau piesa vestimetnara? cat investesti in haine, de obicei?

Andreea: Cea mai scumpa pereche de pantofi au fost cizmele de la Balenciaga pe care le-am purtat in Semifinala. Dupa competitie nu cred ca voi mai cheltui bani pe haine deoarece garderoba mea s-a marit considerabil in timpul concursului.

Ce spune iubitul tau despre pasiunea ta pentru fashion?

Andreea: Nu am iubit.

Ai declarat ca nu ai venit in competitie pentru a face cariera in televiziune, ci pentru moda, lucru care ar fi putut sa ii determine pe fani sa nu te mai voteze, insa ti-ai asumat acest risc: cum vrei sa continui in acest sens dupa terminarea show-ului?

Andreea: Am facut aceasta declaratie si imi asum faptul ca pasiunea mea pentru moda primeaza, insa daca voi castiga merg pe premisa ca totul se invata.

Cine te-a ajutat din punct de vedere stilistic pe parcursul show-ului? Ai avut sau nu un stilist/designer care te-a ajutat in acest sens?

Andreea: "In toata competitia am purtat doar 7 piese vestimentare de la un designer. Mama mea a fost cea care m-a sfatuit si care m-a ajutat in alcatuirea unor anumite tinute."

Daca vei castiga, ce vei face cu marele premiu?

Andreea: Daca as castiga marele premiu cu siguranta le-as da banii parintilor mei care au investit foarte mult si m-au ajutat enorm.

Imediat, dupa terminarea show-ului, ce vei face?

Andreea: Cu siguranta dupa terminarea show-ului voi pleca in vacanta, pentru ca sincer chiar am nevoie de o perioada de liniste si relaxare.

 

Taguri: